HCA rengøringsfirma

OM H.C. Andersens rengøringsFirma

Rengøring der ikke går på kompromis med kvalitet og professionalisme

H.C. Andersens Rengøring springer ud af et ønske om en rengøring, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og professionalisme. Vi sætter en dyd i at arbejde med rengøring og derfor uddanner vi vores medarbejdere, så de får titlen som rengøringsteknikere. På den måde sikrer vi os, at vores personale har den grundviden der skal til for at give jer den bedste oplevelse og service.

Et familieforetagende rengøringsfirma

Vores erfaringer kommer ikke fra fremmede. Rengøringserhvervet ligger i blodet på indehaveren, Casper Olsen, hvis mor og mormor begge arbejdede som rengøringsteknikere. Derfor har vi gennem årene lært af vores erfaring. Derfor er der ingen tvivl om, at H.C. Andersens Rengøringsfirma har rengøringskvaliteten i top, og vi ved, hvad der skal til for at levere den rette service til dig, uden du behøver at tænke på noget. Dermed differentiere vi os fra andre på markedet. Vi giver dig ikke en hurtig rengøring med dine egne rengøringsprodukter og mopper udført af en ukvalificeret medarbejder. Vi giver dig den fulde service med uddannede professionelle rengøringsteknikere, og vi medbringer de rette miljøvenlige svanemærkede rengøringsprodukter, mopper og klude, så dit hjem bliver skinnende rent, samtidig med du ikke skal løfte en finger.

Vi hjælper dig, hvad enten du er her som privat, en virksomhed eller en del af det offentlige. Vi holder til i København, og vi gør rent i københavn og omegn.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 25 30 56 56 og få et godt tilbud eller udfyld vores kontaktformular.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud