HCA rengøringsfirma

Håndværkerrengøring

Professionel håndværkerrengøring 

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma tilbyder vi professionel håndværkerrengøring af højeste kvalitet. Vores uddannede medarbejdere er eksperter inden for deres fag og leverer altid høj service. 

Overlad trygt din håndværkerrengøring til os

Vi kan sikre jer en grundig rengøring af eksempelvis byggepladser, skurvogne og gulve. Med vores service får I en mere overskuelig byggeplads, hvor I let kan skabe overblik og koncentrerer jer om jeres arbejde. Og når arbejdet er færdigt, kan I forlade byggepladsen uden at skulle tænke over rengøringen. Vi kan både stå for løbende rengøring fra dag til dag, og den helt store rengøring, når byggeprojektet er overstået. En løbende og grundig rengøring kan resultere i en hurtigere og billigere slutrengøring

Indhent et tilbud på håndværkerrengøring

I får altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud hos os her. Vi har faste priser, men vi ved, at alle har forskellige behov. Derfor kommer vi altid ud og snakker med jer inden en rengøring, så vi kan lave en kontrakt der passer til jeres behov, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde og nyde de rengjorte arealer.

Tilfredshedsgaranti

Vores fokus er at gøre jer tilfredse og sikre vores høje standarder. Hvis én af vores kunder er utilfreds med vores rengøring eller service, kommer vi tilbage samme dag uden ekstra betaling. På den måde er I garanteret 100% gratis service inden for 24 timer, hvis der er noget, som ikke er blevet håndteret korrekt ifølge kontrakten. Vi vil altid sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde – det er vores alfa omega.

Rengøringsgaranti

Hvis der skulle opstå en uheldig situation, at vi af en eller anden årsag ikke dukker op til den aftalte tid, giver vi jer 50% på jeres næste rengøring. Vi sikrer jer altid 100% service og derfor vejer vi også op for vores egen fejl, hvis de skulle opstå. I vil altid blive kompenseret, hvis der skulle opstå besvær. Hos os skal I nemlig ikke tænke på noget – vi klarer snavset for jer.

håndværkerrengøring med erfaring 

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma løber professionel rengøring i blodet. Ejeren, Casper Olsen, kommer fra en familie med en lang række af professionelle rengøringsfolk.  Derfor medvirker vores erfaring og stabile service til, at I får en pålidelig og grundig rengøringsservice hver gang. Vi kan tilbyde den bedste service, og vi gør alt med vores faglige viden i bagagen for, at I bliver mere end tilfredse med jeres rengøring.

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma har vi nemlig fokus på at levere rengøring med vores eventyrlige standard i højsædet. Vi lytter på, hvad der er betydningsfuldt for jer som kunde, og vores primære fokus er at give jer en pålidelig og kvalitetssikker rengøring, som I trygt kan stole på.

Miljøvenlig rengøring

Hos H.C. Andersens rengøringsfirma passer vi på jer og miljøet. Det betyder, at vi naturligvis kun benytter miljøvenlige rengøringsmidler, Co2 venlig transport og vi uddanner vores personale. Det gør vi for at give jer den absolut bedste rengøringsoplevelse og opretholde vores image som et professionelt og ansvarligt rengøringsfirma. 

Kontakt os i dag og indhent et gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din håndværkerrengøring ved at udfylde vores kontaktformular eller ring på 25 30 56 56.
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud