HCA rengøringsfirma

Flytterengøring

Eksperter i flytterengøring og slutrengøring

Når der skal flyttes fra gamle kontorlokaler til nye, er der ofte behov for flytterengøring og slutrengøring. Vi tilbyder jer begge slags rengøringer, som indeholder hele pakken. I er garanteret rene og klargjorte lokaler af bedste kvalitet leveret til tiden, uden at I skal røre en finger! 

Kvalitetssikret flytterengøring

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma har vi mange års erfaring med flytterengøring og slutrengøring for både store og mindre virksomheder. Vi arbejder med uddannede og professionelle folk, som ved, hvordan en flytterengøring skal håndteres, så I ikke står med efterregninger eller besvær og trygt kan flytte ind eller ud af jeres lokaler uden bekymringer. Vi garanterer og kvalitetssikrer jer den bedste flytterengøring og slutrengøring. I skal blot fortælle os jeres ønsker, og derefter kan I roligt læne jer tilbage. Vi garanterer jer et skinnende og kvalitetssikret resultat.

Tilfredshedsgaranti

Vores fokus er at gøre jer tilfredse og sikre vores høje standarder. Hvis én af vores kunder er utilfreds med vores rengøring eller service, kommer vi tilbage samme dag, og gør arbejdet færdigt uden ekstra betaling. På den måde er I garanteret 100% gratis service inden for 24 timer, hvis der er noget, som ikke er blevet håndteret korrekt ifølge kontrakten. Vi vil altid sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde – det er vores alfa omega.

Rengøringsgaranti

Hvis der skulle opstå  en uheldig situation, så vi af en eller anden årsag ikke dukker op til den aftalte tid, giver vi jer 50% på jeres næste rengøring. Vi sikrer jer altid 100% service og derfor vejer vi også op for vores egen fejl, hvis de skulle opstå. I vil altid blive kompenseret, hvis der opstår besvær. Hos os skal I nemlig ikke tænke på noget – vi klarer snavset for jer.

Rengøring med erfaring

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma løber professionel rengøring i blodet. Ejeren, Casper Olsen, kommer fra en familie med en lang række af professionelle rengøringsfolk.  Derfor medvirker vores erfaring og stabile service til at I får en pålidelig og grundig rengøringsservice hver gang. Vi kan tilbyde den bedste service og vi gør alt med vores faglige viden i bagagen for, at I bliver mere end tilfredse med jeres rengøring. 

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma har vi nemlig fokus på at levere rengøring med vores eventyrlige standard i højsædet. Vi lytter på, hvad der er betydningsfuldt for jer som kunde, og vores primære fokus er at give jer en pålidelig og kvalitetssikker rengøring, som I trygt kan stole på.

Miljøvenlig rengøring

Hos H.C. Andersens rengøringsfirma passer vi på jer og miljøet. Det betyder, at vi naturligvis kun benytter svanemærkede rengøringsmidler, miljøvenlige klude og mopper, Co2 venlig transport og vi uddanner vores personale. Det gør vi for at give jer den absolut bedste rengørings oplevelse og opretholde vores image som et professionelt og ansvarligt rengøringsfirma. Vi giver en pålidelig og miljøvenlig rengøringsservice uanset om det er til private, erhverv og offentlige instanser.

Det er hverken dyrere eller billigere at få en svanemærket rengøring.

Kontakt os i dag og indhent et gratis tilbud

Du får altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud hos os. Vi ved, at alle behov er individuelle og derfor kommer vi altid ud og snakker med dig inden en rengøring, så vi kan lave en aftale der passer til dine behov. Udfyld vores kontaktformular eller ring på 25 30 56 56.
 
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud