HCA rengøringsfirma

Erhvervsrengøring

Professionel Erhvervsrengøring 

Vi tilbyder jer en professionel erhvervsrengøring af alt fra kontorer, butikker, klinikker m.m. Derudover tilbyder vi også rengøring af alle offentlige institutioner såsom daginstitutioner, voksenuddannelser, rådhuse, sundhedscentre, kontorer mm. Vi forstår, at det er enormt vigtigt for et godt arbejdsmiljø, at ens arbejdsplads er ren. Derfor arbejder vi kun med uddannede rengøringsteknikere, som sikrer jer en grundig erhvervsrengøring i høj kvalitet, så I kan koncentrere jer om at arbejde og nyde jeres rengjorte lokaler. 

En erhvervsrengøring med 100% kvalitetsgaranti

I får omhyggelig rengøring til forskellige erhvervstyper, og her differentierer vi os fra vores konkurrenter. I får en rengøring med 100% kvalitetsgaranti og med vores abonnementsservice, får I også en gratis bonus hver tredje måned. Vi har en kvalitetsgaranti, som betyder, at vi altid kommer inden for 24 timer og retter op på vores fejl, hvis vores rengøring ikke er tilfredsstillende eller lever op til vores kontrakt. Selvom vi har faste priser, kommer vi altid ud og imødekommer jeres behov inden vi underskriver kontrakt, så I er tilfredse.

*Vi medbringer selv mopper, klude rengøringsmidler m.m.

Fast aftale 

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma tilbyder vi fast erhvervsrengøring. Det betyder, at I får fast rengøring en – to gange ugentligt af vores uddannede rengøringsteknikere eller alt efter behov. Vi har gjort det let for jer, så vores faste aftaler er uden binding, hvilket betyder, at I kan opsige det når som helst. Vi lover jer en stabil og sikker rengøring, og med vores faste aftaler får I en bonus hver tredje måned. I skal blot læne jer tilbage og nyde jeres  rengjorte lokaler HVER gang vi har været hos jer.

Eksempler på gratis bonus hver tredje måned (kan variere):

  • Afkalkning af bad og toilet 
  • Rensning af emhætte
  • Ekstra dybdegående rengøring
  • Rensning af ovn
  • Totalrengøring af kaffemaskine

Tilfredshedsgaranti

Vores fokus er at gøre jer tilfredse og sikre vores høje standarder. Hvis én af vores kunder er utilfreds med vores rengøring eller service, kommer vi tilbage samme dag, og gør arbejdet færdigt uden ekstra betaling. På den måde er I garanteret 100% gratis service inden for 24 timer, hvis der er noget, som ikke er blevet håndteret korrekt ifølge kontrakten. Vi vil altid sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde – det er vores alfa omega.

Rengøringsgaranti

Hvis der skulle opstå det uheldige, at vi af en eller anden årsag ikke dukker op til den aftalte tid, giver vi jer 50% på jeres næste rengøring. Vi sikrer jer altid 100% service og derfor vejer vi også op for vores egen fejl, hvis de skulle opstå. I vil altid blive kompenseret, hvis der opstår besvær. Hos os skal I nemlig ikke tænke på noget – vi klarer snavset for jer.

Rengøring med erfaring

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma løber professionel rengøring i blodet. Ejeren, Casper Olsen, kommer fra en familie med en lang række af professionelle rengøringsfolk.  Derfor medvirker vores erfaring og stabile service til at I får en pålidelig og grundig rengøringsservice hver gang. Vi kan tilbyde den bedste service og vi gør alt med vores faglige viden i bagagen for, at I bliver mere end tilfredse med jeres rengøring. 

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma har vi nemlig fokus på at levere rengøring med vores eventyrlige standard i højsædet. Vi lytter på, hvad der er betydningsfuldt for jer som kunde, og vores primære fokus er at give jer en pålidelig og kvalitetssikker rengøring, som I trygt kan stole på.

Miljøvenlig rengøring

Hos H.C. Andersens Rengøringsfirma passer vi på jer og miljøet. Det betyder, at vi naturligvis kun benytter svanemærkede rengøringsmidler, miljøvenlige klude og mopper, Co2 venlig transport og vi uddanner vores personale. Det gør vi for at give jer den absolut bedste rengøringsoplevelse og opretholde vores image som et professionelt og ansvarligt rengøringsfirma. Vi giver en pålidelig og miljøvenlig rengøringsservice.

Det er hverken dyrere eller billigere at få en svanemærket rengøring. Derimod sparer det jer for kemikalier og Co2-udledning. 

Trænger jeres boligforening til at få vasket trapper? 

Vores rengøringsteknikere er uddannet i rengøring –  herunder også trappevask. Vi tilbyder derfor en professionel rengøring af jeres trapper, uden at I skal bekymre jer om noget. 

Det betyder, at jeres ejendom får en skinnende og pletfri opgang.

Trappevask er hårdt fysisk arbejde og bør kun udføres af professionelle rengøringsassistenter. Derfor kan du trygt overlade trappevask til os – vi sikrer, at jeres opgang er pæn og nydelig, og garanterer et pletfrit resultat hver gang.  

Trænger jeres vinduer også til en tur?

Det hænder ofte, at vinduer skal pudses med jævne mellemrum for at opretholde en flot facade udefra og indefra arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi vinduespudsning som et tilkøb eller fast ordning i din rengøringskontrakt. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at kigge på udsigten gennem pletfrie ruder. Vi leverer omhyggelige og professionelle vinduespudsere, som garanterer en skinnende og pletfri indvendig og udvendig polering. Uanset hvor mange ruder der er tale om, sørger vi for et rent og skinnende resultat – hver gang.

Kontakt os i dag og indhent et gratis tilbud

I får altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud hos os. Vi har faste priser, men vi ved, at alle  har forskellige behov. Derfor kommer vi altid ud og snakker med jer inden en rengøring, så vi kan lave en kontrakt der passer til jeres behov, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde og nyde rengjorte lokaler.

Se priser på alle vores rengøringspakker.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud